Certificaat cursus Engels

Op 10 mei kregen we allemaal ons certificaat voor de cursus "An integrated English language course for primary school teachers".

audit Early Bird

Woensdag 30 maart was een spannende dag. We kregen bezoek van Karel Philipsen van Earlybird. In alle groepen heeft hij ondervonden hoe Engels leeft op onze school. Op speelse wijze in de onderbouw, methodisch in midden-en bovenbouw geven wij al jaren Engels. De kinderen skypen met kinderen uit andere landen en wij doen mee aan Erasmus+ internationaliseren. Ook wordt in alle groepen het Engels ervaren door spellen te spelen en bewegend nog beter te worden in Engels. Karel Philipsen was erg enthousiast en overhandigde ons het Earlybird kenmerk.We kunnen trots zijn op onze school.
Voor het bezoeksverslag klik hier en voor de kijkwijzer klik hier.
Meer weten over Earlybird en VVTO klik hier.